Η εταιρεία LE PORTE  έχει μηνιαίως καινούριες παραλαβές,  φέρνοντας  καινούρια και καινοτόμα προϊόντα στον τομέα της ασφάλειας. 

Ένα από τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα προϊόντα τα οποία αναμένονται σύντομα στο κατάστημα μας είναι το επαναστατικό ατσάλι και κύλινδρος  “Cilindro Blindato”.

Κύλινδρος  που περιλαμβάνει προστασία defender πιστοποιημένος κάτω από τα Διεθνή πρότυπα PCT. Διατίθεται με αποκλειστικό προφίλ της ASSA ABLOY για την  LE PORTE.

Η σκληρότητα της ατσάλινης προστασίας ανέρχεται πάνω από 60 Hrc. Επιπρόσθετα δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να χρησιμοποιηθεί και ως master key σύστημα. Το κλειδί έχει περιμετρική κοπή, και με αυτόν τον τρόπο ανεβάζει την ασφάλεια της πόρτας σας κατακόρυφα.

Πιστοποιημένο με Διεθνή πατέντα μπορεί να προσαρμοστεί και να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θωρακισμένη πόρτα που «φοράει» μικρό κλειδί .

Από την εσωτερική πλευρά της πόρτας μπορεί να ξεκλειδώσει μόνο με το μικρό πομολάκι που περιλαμβάνεται. Ο “Cilindro Blindato”  θα διατίθεται με 5 κλειδιά σε εργονομικό μέγεθος και στα εξής χρώματα:

  •          PVD  OTTONE-  χρυσό
  •          CRS-  χρωμοσατινέ
  •          CR-  χρώμιο
  •          ΟΤΤΟΝΕ ΒΡΟΝΖΑΤΟ – μπρονζε γυαλιστερό.

Το προφίλ του κλειδιού της ASSA ABLOY  θα διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από την LE PORTE.